Anbefalet læsning:

Oversigt over klimateknologi

vigtigste-Digital teknologi-Spillekonsoller-Hvad betyder ps4-systeminitialisering

Hvad betyder ps4-systeminitialisering

Før du køber, sælger eller bare smider spilkonsollen, skal du beskytte dig selv. Det anbefales, at udstyret returneres til fabriksindstillingerne - PS4-initialisering er nødvendig for at forhindre misbrug af brugerdata.

Initialisering ps4 - denne sætning betyder, at processen med at vende tilbage til standardindstillingerne pågår. Under gendannelse slettes alle konti og data i harddiskens hukommelse.

Når brugeren nulstiller platformen, sletter han absolut alle de foruddefinerede indstillinger og data. Det er umuligt at annullere tilbagevenden til fabriksspecifikationerne, så man skal sørge for ikke at slette vigtige oplysninger ved en fejltagelse.

Præfikset kan ikke slukkes under proceduren - dette kan føre til en funktionsfejl i softwaren og funktionsfejl.

Initialisering gennem hovedkontoen

Processen til nulstilling af data er opdelt i flere trin:

  1. Indtast arbejdsprofilen - aktiver præfikset, og indtast brugeroplysninger. Hovedkontoen er nødvendig for at returnere standardindstillingerne;
  2. Når du har åbnet hovedskærmen, skal du trykke op på den venstre joystick - en menu åbnes. Rul til højre med den samme joystick, indtil afsnittet "Indstillinger" vises (ikonet er designet som et værktøjskasse). For at interagere skal du trykke på X;
  3. Åbn menuen "Initialisering". Når du er gået til indstillingsafsnittet, skal du rulle til bunden, indtil den ønskede mulighed er synlig. Efter åbning skal du trykke på "Initialiser PS4-systemet". Klik på "Fuld", hvorefter konsollen starter nulstillingsprocessen. Brugeren skal følge instruktionerne, der vises på skærmen.

Initialisering af systemet giver dig mulighed for at rulle konsollen tilbage til staten "i butik". Alle oplysninger, der ikke er gemt (om trofæer, skærmbilleder osv.), Vil blive slettet. Hele initialiseringsprocessen kan tage flere timer. Det er vigtigt ikke at slukke for set-top-boksen og for at forhindre strømafbrydelser, da dette ofte skader selve systemet.

Initialiseringsmenu

Manuel nulstilling til fabriksindstillinger

Du kan initialisere ps4-systemet manuelt som følger:

  1. Deaktiver konsollen - hold tænd / sluk-knappen nede, og hold den nede i flere sekunder, indtil der lyder et bip, og indikatoren lyser rødt. Derefter skal du fjerne din finger fra nøglen;
  2. Løb. Det kræves at trykke på tænd / sluk-knappen igen og holde den nede, indtil den første bip lyder - der er ingen grund til at stoppe. Efter 7 sekunder hører brugeren et andet bip. Først da kan du fjerne din finger fra nøglen;
  3. Efter tænding fungerer konsollen i en speciel tilstand. Den venstre joystick åbner indstillingen "Gendan standardindstillinger". Klik på det med aktiveringsknappen, og følg yderligere instruktioner.

For at arbejde i sikker tilstand er gamepad kun tilsluttet via et USB-stik. Denne PlayStation-initialiseringsmetode bruges kun i situationer, hvor brugeren ikke har et kodeord til at indtaste.

USB-porte på PS4

Data backup og gendannelse

Før initialisering anbefales det, at du sikkerhedskopierer dataene, så du kan gendanne systemet i tilfælde af en fejl.

Gendannelses- og applikationsfunktionen til dette USB-drev blev tilføjet i firmwareversion 2.50.

Brug for at vide:

  • Mennesker, der har en PS-netværkskonto, kan udføre en sikkerhedskopioverførsel af information fra et system og gendanne dem til et andet - overføre data fra konsollen til konsollen;
  • Spillere, der ikke har den ønskede side, kan kun returnere en kopi på det samme system, som det blev registreret på;
  • Til kopiering har du brug for et aftageligt drev med stort volumen, format FAT32 eller exFAT. Hvis processen ikke har nok plads, kan du ikke overføre sektionen "Applikationsdata".

Sikkerhedskopieringsproces:

  1. Det anbefales at synkronisere oplysninger om brugerpriser på forhånd: gå til menuen "Priser", klik på "Indstillinger" -knappen og klik på "Synkroniser med PS Net" -parameteren;
  2. Tilslut aftageligt medie til USB-stikket på konsollen;
  3. Åbn afsnittet "Indstillinger", derefter "System" og "Sikkerhedskopiering ...";
  4. Du skal markere, hvilke parametre der overføres til reserven. Hvis brugeren ikke ønsker at lave en kopi af applikationerne, er han ikke nødt til at downloade og installere dem igen, hvis denne kopi gendannes;
  5. Den næste parameter giver dig mulighed for at angive navnet på reserven. Vælg derefter "Opret en sikkerhedskopi" og tryk på "X";
  6. En konsolindikator viser fremgangen med filoverførslen. På ethvert sekund kan proceduren annulleres.

Gendannelse af sikkerhedskopi:

  1. Gå til afsnittet "Indstillinger", derefter "System" og "Sikkerhedskopi ...";
  2. Tilslut konsollen til det drev, som en kopi af informationen er gemt på;
  3. Vælg indstillingen "Gendan data";
  4. Find og klik på sikkerhedskopifilen;
  5. Der vises en meddelelse på skærmen om, at konsollen genstartes og initialiseres, uanset hvor langt man starter med at starte reserven. Du skal klikke på “Ja” for at fortsætte.

Gendannelse af data

Nulstilling af PS4 er en måde at gendanne de oprindelige indstillinger på, hvis systemet går ned og ikke fungerer korrekt. Det anbefales, at du sikkerhedskopierer data, før du nulstiller.

Fejl F05 i Ariston-vaskemaskinen: hvad skal jeg gøre, og hvordan fikser man det?

Vi vælger en dampkammer til gardiner, ekspertrådgivning

Fritør: hvad er det, princippet om betjening af enheden, funktioner og regler for brug

TE-fejl i LG-vaskemaskinen: hvad skal jeg gøre, og hvordan fikser man det?